U kunt alleen inloggen met uw inlognaam en wachtwoord die u ontvangen heeft van Account desk 'Monitor Volwasseneneducatie' wijzig deze niet.

Melding "Uw gebruikersnaam of wachtwoord is onjuist. Probeer het opnieuw, zorg ervoor dat de CAPS LOCK-toets is uitgeschakeld"
Controleer uw inlognaam en voer uw wachtwoord opnieuw in. Zorg ervoor dat 'Caps Lock' is uitgeschakeld en dat er geen spaties aan het eind staan (spaties na de gebruikersnaam of  ... Controleer uw wifi-verbinding of datanetwerk en probeer het opnieuw.

Probeer een andere internetbrowser.
Gebruikt u nu Microsoft Edge, dan adviseren wij om Chrome of Firefox, Internet Explorer, Safari te gebruiken.

Melding "Sessie verlopen"
Als u meteen bij het inloggen de melding krijgt dat uw sessie is verlopen dienen de instellingen met betrekking tot de cookies op uw computer te worden aangepast. Ga hiervoor naar Internet Opties (Internet Options) > Privacy (Privacy) > Websites (Sites). Vul bij 'Adres van de website (Address of website)' het volgende in: https://yellow.qwasp-apps.com/ . Druk op de knop Toevoegen (Allow) en vervolgens op ‘OK’ en nogmaals op ‘OK’. U kunt nu inloggen.

Maken van toets / vragenlijst
Wat te doen wanneer er een technische fout optreedt tijdens de toets
(uw computer valt uit, u wordt onverhoopt uitgelogd nog voordat u de toets heeft afgemaakt)

Het systeem slaat de gemaakte vragen tussentijds op. Als de deelnemer per ongeluk de vragenlijst verlaat, dan moet de deelnemer zo snel mogelijk weer de toets hernemen.
De deelnemer kan weer verder gaan met de vraag waar hij/zij gebleven was.
Om te navigeren tussen de vragen dient de deelnemer het overzicht van vragen uit te klappen en te klikken op de betreffende vraag:
Als u wisselt tussen vragen worden de vragen tussentijds opgeslagen. Pas als u op verzenden klikt worden de antwoorden verwerkt.